Hoe gebruik je Google Meet op je telefoon?



Tegenwoordig gebruiken miljoenen mensen Google Meet. Het heeft het proces van videochat een gemak gemaakt. Met Google Meet kunnen mensen videochatten, vergaderingen organiseren en leiden. Het heeft de poort geopend naar een nieuwe wereld voor het bedrijfsleven en ook voor andere sectoren.

Een tijdje geleden kon je Google Meet alleen op je laptop of computer gebruiken, maar nu ook op je telefoon. Hoera! Is het niet geweldig? Nu hoef je niet uren achter je computer of laptop te zitten om verbonden te blijven met een vergadering. Dus de vraag die hier rijst, is hoe u Google Meet op uw telefoon gebruikt?

Stappen om Google Meet op telefoon te gebruiken 

  • Open de Gmail-app op je telefoon.
  • Rechtsonder in het scherm zie je het Meet-tabblad, open deze.
  • Kies dan voor de optie New Meeting en start direct een meeting. U kunt ook een vergaderingslink krijgen om te delen of uw vergadering plannen in Google Agenda.
  • Of kies de optie Deelnemen met een code om deel te nemen aan de vergaderingen die met u zijn gedeeld door de aan u gegeven code in te voeren

Als u het handiger wilt, kunt u de Google Meet-app downloaden op uw apparaat. Zo kun je met een link direct bij de meetings komen die met jou zijn gedeeld.

Google Meet heeft verschillende plannen voor verschillende mensen. Als u geen abonnement wilt kopen, kunt u werken met de gratis versie van Google Meet. Als u echter een bedrijf heeft en geavanceerde functies van Google Meet wilt gebruiken, kunt u een abonnement kopen en genieten van onbeperkte toegang tot spannende functies.

Het gebruik van Google Meet aan de telefoon is eenvoudig en de beste manier om het te gebruiken is door de app te downloaden. Als u Google Meet echter nog steeds niet op uw mobiel kunt gebruiken, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Google.


U kunt Google bellen  Nederland ondersteuningsnummer als een van de bovengenoemde stappen niet voor u werkt.


Popular posts from this blog

Hoe voorkom je dat de Google Assistent je smartphone ontgrendelt?

Hoe Google Chrome toegang te geven tot de camera?