Hoe Google advertenties in Chrome voorkomen?



We leven allemaal in een wereld waarin elk individu voor een groot deel afhankelijk is van technologie en internet. Deze twee dingen kunnen je leven zonder enige moeite maken of breken vanwege de kracht die ze hebben. Daarom moet u altijd proberen te zoeken naar toepassingen die de juiste resultaten en hulpmiddelen kunnen bieden.

Een van die software waarvan je misschien al hebt gehoord, is Google. Het is een multinationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende technologische gebieden om zijn klanten tal van voordelen te bieden. Daarom moet u uw best doen om er meer over te weten te komen met de hulp van het Google-ondersteuning steam wanneer u tijd heeft.

Het is een van de meest populaire applicaties die tegenwoordig beschikbaar zijn, omdat het veel aandacht besteedt aan de veiligheid en bescherming van de klanten. Het is ook een andere reden waarom Google tegenwoordig door bijna alle mensen op de wereld wordt vertrouwd. Al deze aspecten zullen het voor u gemakkelijk maken om de meest relevante informatie te verkrijgen, terwijl de kans op toekomstige obstakels met een ruime marge wordt geminimaliseerd.

Het maakt niet uit hoe goed u bekend bent met technologie en internet, het kan nog steeds een uitdaging zijn om erachter te komen hoe u een applicatie zoals Google moet installeren en instellen als dit uw eerste keer is. Maar is dat een goede reden voor u om uw behoeften op te geven? Nee.

In dergelijke omstandigheden kunt u het beste contact opnemen met het technische ondersteunings team van Google en hen vragen u dienovereenkomstig te begeleiden. Aangezien deze professionals de hele dag beschikbaar zijn, zal het voor u moeiteloos zijn om aan uw eisen te voldoen.

Verder zijn er een paar stappen die u zich misschien herinnert als u Google advertenties in Chrome wilt voorkomen. Laten we ze nu eens nader bekijken: 

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Google softwareprogramma op uw computer of smartphone openen
  2. Zodra u zich op de startpagina bevindt, tikt u op de knop Meer in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteert u vervolgens Instellingen
  3. Er verschijnt een nieuwe lijst met opties voor je, tik op de tegel Site-instellingen onder de categorie Privacy en beveiliging
  4. Tik op Advertenties onder het tabblad Aanvullende inhoudsinstellingen die u tegenkomt
  5. Pas de instellingen aan volgens uw voorkeuren, vereisten en gemak
  6. Tik op Opslaan
Als u meer wilt weten over deze applicatie, kunt u direct Google Bellen Nederland Ondersteuningsnummer .

gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe gebruik je Google Meet op je telefoon?

Hoe voorkom je dat de Google Assistent je smartphone ontgrendelt?

Hoe Google Chrome toegang te geven tot de camera?